Bemutatkozás

Enüd McGiffert vagyok. Több mint negyven évig az Amerikai Egyesült Államokban éltem, ahol egyetemi tanár, tréner és tanácsadóként dolgoztam. Tanácsot adtam Bill Clinton elnöknek, korábban több évig John F. Kennedy amerikai elnök és Husszein jordániai király személyes tanácsadója voltam. Konzultánsi tevékenységet folytattam kormányfők, államfők és köztisztviselők, minisztériumok, oktatási és mentálhigiénés szervezetek és egyének részére.

A kilencvenes évek elejétől Magyarországon oktatási, önbecsülés- és személyiségfejlesztő, kommunikációs, vezetési, csapatépítő, prezentációs tréningeket tartok szervezeteknek, pedagógusoknak, diákoknak és magánszemélyeknek magyar és angol nyelven. Magyarországi tréningjeim és tanácsadásaim sok ezer ember életében, munkájában, hatékonyságában, gyermeknevelésében, személyes boldogulásában eredményezett pozitív átalakulást.

Küldetésemnek tekintem itt Magyarországon azoknak a módszereknek az átadását, melyek segítenek a pozitív gondolkodás, a személyiségfejlesztés, a kommunikációs készségek, az önbizalom, az attitűd - és viselkedésfejlesztés elsajátításában.

Tréningjeim célja az, hogy megadják a résztvevőknek a lehetőséget arra, hogy friss szemekkel megvizsgálják régi beidegződéseiket, és tudatossá tegyék önmagukban, hogy mi működik jól az életükben és mi az, ami nem célszerű és akadályozza őket eredményeik és boldogságuk elérésében. Az emberek nagy százaléka fél, szorong, feszültségben, küszködve él és gyakran az a meggyőződésük, hogy körülményeiknek tehetetlen áldozatai.

Eddigi tapasztalataim és a visszajelzések alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy ezek a tréningek ténylegesen működnek, sikeresek és eredményesek. A résztvevők megtanulják, hogyan tudják életüket pozitívabban, kiegyensúlyozottabban élni, önbecsülésük, kommunikációs készségük is lényegesen javul és fejlődik.

Nagyon köszönöm megtisztelő figyelmét.

Enüd McGiffert